Edward Otten

Meubels en de kunst van het hout….

Recent projects
Otten Hout

Over Edward Otten

Edward Otten heeft een passie voor bomen en hout. Hij wordt geïnspireerd door dit natuurlijke materiaal. Als vormgever en kunstenaar ontwerpt hij meubels en kunst van en met hout. Hij verzamelt hiervoor al meer dan 20 jaar bijzondere houtsoorten uit de regio. Naast de verkoop van kunst en meubels op maat wordt er sinds 2019 ook bijzonder hout verkocht.

U kunt bij Edward Otten terecht voor hele boomstammen, gezaagde boomstamplanken maar ook complete tafelbladen, wandkunstwerken en kleine reststukken zijn te koop. Door zijn blijvende zoektocht naar uniek hout, is er onderhand een aardige verzameling ontstaan van planken en unieke stukken hout. 

Wat specifieker: We hebben naast onze producten het volgende Nederlandse hout beschikbaar: Gewaterd iepenhout, Eiken, Taxus, Kastanjehout, Beuken, Plataan, Essen, Grenen, zwart 2000 jr. oud oerhout, Walnoten, Appel, robiniahout, linde en vast nog veel meer… 😉 Sommige soorten zijn geschikt voor voor kunstwerken, andere weer meer voor meubels of in het oog springende tafelbladen. Op deze site een overzicht van het hout wat te koop wordt aangeboden en de beschikbare producten. Wilt u meer weten over wat Edward en zijn team allemaal gemaakt hebben en kunnen kijk dan ook eens op www.edwardotten.nl of nog beter: volg ons op de sociale media