Edward Otten

Tafelbladen

Otten Hout

Tafelbladen

In de webshop bieden wij een aantal unieke voorradige tafelbladen aan desgewenst met onderstel naar keuze, ook bieden wij de mogelijkheid om een tafelblad op maat te bestellen. In verschillende vormen van ovaal tot rechthoekig, u kunt uw houtsoort en voorkeuren opgeven en wij zoeken persoonlijk en handmatig het beste en mooiste hout uit om uw tafelblad samen te stellen.

Wij kunnen uw tafel zowel recht als organisch verlijmen. Wat wil zeggen dat we rechte planken kunnen verlijmen maar ook de tekening van het hout kunnen volgen en hierop de verlijming plaatsen. Hierdoor wordt elke tafel uniek en gepersonaliseerd naar de tekening in het hout.

Verschillende afwerkingen kunnen verschillende uitstralingen geven. Kiest u voor een olie dan zal de tekening in het hout dieper en intenser worden, maar houd u meer van de look van onbewerkt hout dan kunnen wij uw tafelblad beschermen met een transparant matte lak die vrijwel onzichtbaar maar wel beschermend is waardoor het hout nagenoeg onbehandeld lijkt.

Misschien heeft u zelf al een prachtig onderstel en wilt u enkel een tafelblad, maar wij kunnen u ook voorzien van een onderstel. In de webshop kunt u per tafelblad een onderstel naar keuze toevoegen. Wij bieden niet de mogelijkheid om onderstellen los te bestellen. De onderstellen zijn gemaakt van 5 mm sterk staal en voorzien van een kras werende lak.

Bekijk tafelblad producten